Sonja Wiberg #1

DKR. 4.800,-

str. 100 x 120 cm.

Sælges kun med certifikat.

Sonja Wiberg fandt ud af for mange år siden, at hun faktisk var rigtig god til og male, hvilket hun så startede med for snart 20 år siden. Det er blevet til rigtig mange af slagsen, hvilket mange mennesker har nydt godt af. Udover og male disse malerier til familien, venner, virksomheder og offentlige institioner, så kan private også købe hendes værker.

Sonja Wiberg har tidligere udstillet sine malerier i møbelhuse, kunstforeninger og via eget galleri i Nansensgade (København).

Vi taler meget om den etableret kunstner, hvilket min mor ikke tilhører - tilgengæld laver hun nogle super flotte malerier, som man aldrig bliver træt af og se på, men det er jo dig der skal vurdere det. Er det ikke også sådan med kunst, en underlig størrelse, der for nogle handler om teknik, og andre om smag. Hvis jeg skal have noget hængende i mit hjem, på min arbejdsplads eller i et offentligt rum, så skal jeg kunne holde ud og se på det i længere tid - tanken om, at jeg så også har et rigtig maleri hængende, gør hele min oplevelse lidt bedre.

{module Kontakt Sonja Wiberg}